بخش اعظمی از خشکی کره زمین به وسیله خاک پوشانده شده است. خاک در واقع سنگ است که پس از فرسایش به شکل ذرات ریز درآمده است. ترکیبات خاک در مناطق مختلف و شرایط جوی و اقلیمی گوناگون، متفاوت می باشد. به همین دلیل خاک ها انواع مختلف دارند. هر نوع خاک ویژگی های خاص خودش را دارد.
اگر تصمیم به انجام آزمایش خاک را دارید به شما توصیه میکنیم، در صورتی که ساکن استان خوزستان هستید، از بین انواع مختلف آزمایش خاک در شهر دزفول آزمایش خاک با ویژگیهای مدنظر خود را جستجو نموده و درصورتی که نمایندگان فروش آن در دزفول موجود هستند، با آنها تماس بگیرید. ضمنا لطفا خاطر نشان شوید که اطلاعات مربوط به فروشنده این خدمت را در وبسایت ساختمون مشاهده نمودهاید.
راهنمای خرید آزمایش خاک در دزفول، استان خوزستان
آزمایش خاک
سازه ها روی زمین قرار دارند. به همین دلیل مقاومت خاک اهمیت زیادی در صنعت ساختمان سازی پیدا کرده است. مهندسین پیش از ساختن ساختمان ها باید مقاومت خاک را بررسی کنند و راجع به رفتار آن مطالعاتی داشته باشند. آزمایش کردن خاک به ما اطلاعاتی می دهد که می توانیم بر مبنای آن تصمیم گیری کنیم آیا خاک مورد نظر برای سازه مناسب هست یا خیر. وقوع زلزله ها مهندسین را بیشتر از گذشته به اهمیت آزمایش خاک واقف کرده است. اطلاعاتی که با آزمایش خاک به دست می آیند عبارتند از: سختی خاک، ناپایداری های خاک، اندرکش خاک، پروفیل زمین و توان خاک.
کاربرد های آزمایش خاک چیست؟
به کمک آزمایش خاک می توان تحکیم آن را مشخص کرد، حد خمیری و البته روانی خاک با کمک آزمایش خاک مشخص می شود. میزان رطوبت و تراکم استاندارد از دیگر اطلاعاتی است که با آزمایش خاک می توان به دست آورد. نسبت باربری خاک با آزمایش خاک مشخص می شود و مقاومت و نشست آن را نیز می توان تعیین کرد. چگالی و منحنی دانه بندی خاک نیز از دیگر کاربردهای آزمایش خاک می باشد.
آزمایش خاک را برای چه ساختمان هایی انجام دهیم؟
اگر آزمایش خاک برای ساختمان ها اتجام نشود عواقب جدی به دنبال خواهد داشت مانند نشست و یا ترک ساختمان. به همین دلیل است که در چند سال اخیر انجام آزمایش خاک را ضروری دانسته اند. انجام آزمایش خاک نتیجه ای خوب برای ساختمان دارد و می توان از این راه جلوی خیلی از حوادث که آسیب جدی به ساختمان وارد می کنند را گرفت. پس حتما باید این موضوع را جدی گرفت.
برای انجام آزمایش خاک چه مراحلی نیاز است؟
در مرحله اول بایستی شروع حفاری به سازمان نظام مهندسی اطلاع داده شود. البته این اطلاع رسانی نیاز نیست توسط شما باشد بلکه این وظیفه بر عهده شرکت آزمایشگاهی می باشد. در مرحله بعدی باید شرکت آزمایشگاهی بر اساس نقشه ای که دارد و مشخصات محلی که باید آزمایش انجام شود قیمت را مشخص کند. در مرحله بعدی دیگر حفاری انجام می گیرد که می تواند به صورت دستی باشد و یا به صورت ماشینی. پس از حفاری نوبت آزمایش های اس تی پی و نمونه گیری است که معمولا هر نمونه را هم با یک کد می شناسند. پس از این که آزمایش های مربوطه بر روی خاک توسط آزمایشگاه انجام می شود برای خاک مورد نظر برگ سبزی ارایه می شود. باید گزارش آزمایش های انجام شده به نظام مهندسی ارسال شود. در ادامه سازمان نظام مهندسی آزمایش ها را مورد بررسی قرار می دهد که حدود 10 روزی زمان احتیاج دارد. گزارش ها پس از تایید به شهرداری ارایه می شوند تا در سامانه شهرداری قرار گیرند. پس از این مرحله می توان ساخت اسکلت ساختمان را شروع کرد.
نحوه انجام آزمایش خاک به چه صورت است؟
علاوه بر توضیحات جامعی که ارایه دهندگان آزمایش خاک در دزفول درج نمودهاند، توصیه میکنیم "راهنمای انتخاب آزمایش خاک" را مشاهده نمایید، تا بهترین انتخاب را در میان انواع آزمایش خاک با توجه به کارایی لازم آن برای شما، بین ارایه دهندگان استان خوزستان، شهر دزفول داشته باشید. این که ارایه دهندگان در دزفول چه نوعی آزمایش خاک و با چه مشخصاتی را موجود داشته باشند، عاملی تاثیرگذار در خرید خواهد بود. همواره میتوان در سایت ساختمون قیمت انواع آزمایش خاک را در بین فروشندگان شهرهای استان خوزستان با هم مقایسه کرد و بهترین انتخاب را در بین انواع مختلف این خدمت در شهر دزفول انجام داد. همچنین میتوانید برای دریافت اطلاعات تکمیلی پیرامون انواع محصولات ساختمانی به قسمت مطالب وبلاگ سایت ساختمون مراجعه و اطلاعات کاملی را در این زمینه کسب نمایید.